Dia mundial de la Ràdio, by Quim Pedret

LA RÀDIO

La Conferència General de la Unesco va proclamar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio. 

A tots el que varen fer, vàrem fer, fan i seguirem fent Ràdio, els desitjo Moltes Felicitats. 
Felicito a tots els que he conegut i hem tingut compromís com a la desapareguda Ràdio Juventud de la Via Augusta de Barcelona, a la gent de Ràdio Barcelona EAJ 1, 'Radio Popular de Lorca COPE', Ràdio Cervelló, Ràdio Badia de Roses, Ràdio Ona Vilamalla i la Radio Quermançó-Radio Pedret (la meva) en nom de la seva col·laboradora especial la Tieta Cisqueta Maluc i Pi de Garriguella.




"La Ràdio és el millor somni per crear il·lusions, que es dibuixen a l’aire de les nostres millors imaginacions“.

La ràdio estimula els sentits amb la seva veu definida i a voltes ‘secreta’, la seva imatge és somiada i desitjada. La ràdio busca crear imatges, i ha de generar emocions i estimular tots els nostres sentits.

La ràdio que batega per les nostres vides de vegades ens acompanya en la solitud, però cada vegada que obrim la ràdio, hem de deixar les nostres tristeses, i embarcar les nostres alegries en un món ple d’il·lusió.

La ràdio ha d’emergir sempre com l’eterna companya, dibuixant els nostres somnis i evocar el més quotidià i alhora imaginar-ho tot.

Per a mi, la ràdio ha marcat diferents etapes de la meva vida, tant a Lorca (Múrcia), a Barcelona, a Cervelló, Roses, Vilamalla i altres llocs de la meva adolescència.
La Ràdio primer va ser màgia, era el so del meu món imaginari solitari i quasi infantil, quan durant diversos anys l’escoltava amagat sota un llençol, per a després també ‘tocar la’ per a dins i admirar-la des de ‘fora’ del meu país, i ara és conèixer-la encara molt més, des de la maduresa i des de l’Empordà, per dins i per tots vosaltres.

Cal conèixer la ràdio, compartir-la i és un regal per descobrir un món de comunicació que es fa voler i la vegada derivar-la per deixar-la a la joventut, als que ens devem i per ells ho fem tot, i participin en ella i se la facin seva
Ràdio Pedret no és un reclam comercial, tampoc és un servei per cap sector polític, no ni tan sols un repte personal, és demanar més per qui vol conèixer més, És senzillament una manera de ser i una manera de sentir.

www.radiopedret.com és la vostra ràdio i estem obligats a fer-nos estimar.

Fem ràdio!

Quim Pedret i Rovira

13-02-2015

Diseny de la pintora Elena Kudryashova

Comentarios

Entradas populares