Ni el 'tonto' útil, ni cap quixot, by Quim Pedret


 
L'alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias demana al Conseller Espadaler decisions i que no es repeteixin fets com la mort del Raval a Barcelona



 
Xavier Trias, Alcalde de Barcelona



Desde el primer dia una cosa li va dir en Trias al Ramon Espadaler: "Aquestes imatges no las vull veure a Barcelona"
 
 
 
 
 
 
Barri del Raval
 
 
 
 

......Després de totes les declaracions fetes per Mossos, per Cap de Mossos, veïns del Raval, vídeos de la Vanguadia, vídeos esborrats de veïns, amenaces a veïns, petades a portes de veïns i posteriorment suspensió de sou i feina i imputacions a vuit Mossos i veure les manipulacions que s'han prestat diferents mitjans d'informació, jo Quim Pedret ja no escric res més en relació amb aquest assumpte, i vull deixar clar per alguns que es diuen amics, inclosos alguns del Facebook, que ni sóc cap 'tonto' útil, ni tinc vocació de quixot i per tant i per moltes coses mes, deixo d'escriure el que molts no tenen pebrots, ni collons d'escriure.

I mentrestant ells podran amagar el cap sota l'ala, esperar el favor del polític del poble (generalment 'el tiu' mes tonto) o mirant si cau 'la sopa boba' i/o de tant en tant faran un 'plas plas' de cara la galeria, per allò de quedar bé.
Ja ho deia el meu pare: "Qui vulgui peix, que es mulli el cul".

I per finalitzar el meu escrit de l'assumpte del Raval, que han derivat en un assumpte polític-social-judicial, segueixo demanant la DIMISIÓ del Conseller Espadaler, del Sr. Manel Prat, Director de la Policia i que la justícia faci el que tingui de fer, sense pressions polítiques davant d'uns fets tants greus com és la MORT al Barri del Raval
 
 
Prat i Ramon Espadaler
 
 
Per això demano al qui correspongui: "Si TOTS (inclòs tu mateix, President Mas) si volem un ESTAT nou, feu una bona neteja a tots els estaments d'un nou futur estat d'Europa, anomenat CATALUNYA en mayuscules i lliure"

Ara, mes que mai, els nostres Mossos d'Esquadra i també la Policia Local necessiten de la nostra confiança i nosaltres la seva protecció. Però tenim entre tots, treure TOTA la brutícia!


Quim Pedret i Rovira
Català del Principat de Catalunya

Comentarios

Entradas populares