De Perpinyà a Vilajuïga, pasant per 'Terra Santa', by Quim Pedret

Temps era temps .....

Era l'any 1999...

Després d'una remodelació d'ERC, ja que la fruitera Pilar Rahola i l'Àngel Colom i Colom varen 'tocar el dos' amb les actes de diputats (cosa molt de moda) per fer un PI (Partit Independència) i vàrem quedar 'quatre el cabo'.

A la fi jo vaig marxar, un altre es va quedar per carregar.se la Secció Local d'ERC a Roses i anys després marxar a una altra formació política que li donaria un plat de llenties i una regidoria i com guanyar-se les garrofes.
En Ramon es va quedar per aguantar el tipus i després va fer de secretari durant uns anys. Ara per ara, segueix sent secretari a un ajuntament de la comarca
En Carod va seguir i demanava el vot inclòs a Roses (en el meu vídeo, podeu veure una pilotada a tota 'la pebrotera', reconec que vaig riure) i després del seu espinós viatge a Terra Santa amb el President Maragall, va anar a veure pel·lícules en eusquera, amb el seus amics de Batasuna a Perpinyà, En Josep Lluís, més tard i per la TVE de les Españas, va manifestar : 'José Luis, no; yo me llamo Josep Lluís aquí y en la China'



 
Per emmarcar o posar a dins d'un calaix



Ara set anys després de fer 'futurologia',  dient que el 2014 Catalunya seria independent, va de sopar-xerrameca a Vilajuïga per presentar i vendre el seu nou llibre de ciencia ficció "2014".

Tot un poema!


 
Per ser del 2014 no es molt car el llibre, oi?





                     

                                     Josep Lluís Carod-Rovira a Roses per quimpedret







                                                                   Sense Comentaris


El viatge realitzat pel president d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, a Israel va suscitar una gran polèmica per diverses de les coses que va fer i va deixar de fer. Carod es va negar a assistir a l'homenatge que la Generalitat va rendir a Isaac Rabin (primer ministre assassinat en 1995) perquè no estava present la bandera catalana. Sí va assistir, per contra, a un altre homenatge en el qual l'ambaixada va retirar la bandera espanyola d'una corona de flors i va deixar la senyera.
Per rematar-ho, en sortir del 'Sant Sepulcre' – l'església de referència del cristianisme– al costat del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, Carod-Rovira va bromejar posant-se una corona d'espines d'una tenda per a turistes.



Quim Pedret i Rovira
Director de la Revista Esclat de ERC a Roses 1993-1994





Comentarios

Entradas populares