Artur Mas, és l’únic cas al món? by Quim Pedret

Artur Mas, és l’únic cas al món? by Quim

Pedret


Quadre-ArturMas-quimpedret-Kudryashova











Retrat de Elena Kudryashova


A hores d’ara és l’únic cas al món, que no és el poble que segueix a llur President, sinó el President que segueix la veu i al seu Poble.
Gran President Artur Mas, un veritable líder.
Visca Catalunya Independent

“Junts escriurem amb lletres lluminoses la història de la nostra llibertat”
El vespre del 3 d’agost començava oficialment la cursa de les eleccions de les nostres vides i guanyar-les és l’exigència que prové de milers i milers de tombes de vençuts, que no derrotats, que ens precediren en la tossuda i persistent voluntat de ser una nació d’homes lliures. Coratge, fe I bon humor.
I no ens en podem estar d’escriure sobre un vespre i sobre un agost pels que serem demandats pels nostres néts: On eres, avi, quan Catalunya es va fer lliure?
Potser és més imperativa l’exigència d’un present angoixant per com de cul de sac és l’statu quo i per tant per la necessitat de deixar un país lliure del jou espanyol als que vindran.
Caldrà una fe com la de Sant Pere saltant de la barca que ens recorda l’Evangeli. Caldrà coratge. Caldrà molta fe per fer els primers passos. No tenir por és la condició necessària.
Les condicions suficients han de ser heroiques amb unitat, disciplina, disposició, bon humor i paciència, i alhora una bona ració d’amnèsia temporal, ja que el 27 de setembre ‘enfornem el pa’ del que generacions futures podran parlar amb orgull.
Som-hi!, que ja ho tenim a tocar; que aquest cop sí: ‘Junts escriurem amb lletres lluminoses la història de la nostra llibertat!


Quim Pedret i Rovira
www.elmati.cat

Comentarios

Entradas populares