La Ràdio son els nostres millors somnis, by Quim Pedret

 La ràdio són somnis, il.lusions, imaginació i proximitat.  La ràdio estimula els sentits amb la seva veu definida, la seva  imatge somiada i desitjada. Per això la ràdio busca crear  imatges, i té de generar emocions i estimular tots els nostres  sentits.
 La ràdio que batega per les nostres vides de vegades ens  acompanya en la solitud, però cada vegada que obrim la ràdio,  tenim de deixar les nostres  tristeses, i embarcar les nostres  alegries en un món ple d’il.lusió.
 La ràdio ha d’emergir sempre com l’eterna companya, dibuixant  els nostres somnis i evocar el més quotidià i alhora imaginar-ho tot.
Per a mi, la ràdio ha marcat diferents etapes de la meva vida, tant a Lorca (Múrcia), a Barcelona, a Cervelló, Roses, Vilamalla i altres llocs de la  meva adolescència.
La Ràdio primer va ser màgia, era el so del meu món imaginari solitari i quasi infantil, quan durant diversos anys l’escoltava amagat sota un llençol,  per a després també ‘tocar la’ per a dins i admirar-la des de ‘fora’ del meu país, i ara és conèixer-la encara molt més, des de la maduresa i des de  l’Empordà, per dins i per tots vosaltres.
Cal conèixer la ràdio, compartir-la i és un regal per descobrir un món de comunicació que es fa voler i la vegada derivar-la per deixar-la a la joventut, als que ens devem i per ells ho fem tot, i participin en ella i se la facin seva


Ona Radio Quim Pedret des de l'Alt Empordà


Radio Pedret no és un reclam comercial, tampoc és un servei per cap sector polític, no ni tan sols un repte personal, es demanar més per qui vol conèixer més, És senzillament una manera de ser i una manera de sentir.
www.radiopedret.com és la vostra ràdio i estem obligats a fer-nos estimar.
Fem ràdio!
Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares