Dinamarca un pais curiós, by Quim Pedret


Dinamarca aprova fa uns dies una llei que prohibeix la zoofília (ni fer l’amor, ni fer la guerra amb els animals)

El país s’equipara així amb Alemanya, Suècia i Noruega.

El ministre d'Agricultura Donen Jørgens va dir: "Hem decidit prohibir la zoofília per diversos motius. El principal motiu és que en la majoria dels casos es tracta d'un atac a l'animal. I en qualsevol cas el dubte ha de beneficiar als animals.

Es creu que a partir d’ara es posaran webcams a tots els corrals i galliners de Dinamarca.
Veurem si podran cantar a partir d'ara, coses com la Gallina Turuleta!!
 Emoticono tongue
La normativa danesa només castigava fins a hora els actes sexuals amb animals en els casos en els quals aquests sofrissin danys…i aquest posessin una denúncia per maltractament físic o psiquic

Dinamarca no es té de veure "com un país en el qual es permet el sexe amb animals". Ara els danesos només podran fer petits acaronaments al seu gatet o gos (però sense passar.se ni un pèl, ja que està tot cristo vigilat) i sempre en tots cas amb el consentiment de l'animalet

Encara ningú ha parlat si les gallines, ovelles, conills, cabres i demes bèsties, si es podran tindre o no, a casa

Qui evita l'ocasió, evita el perill

La indústria danesa d’algun tipus de pornografia, està desesperada (tots a l'atur)

La TV2 danesa va desvetllar diversos casos de persones (macarres) que venien sexe amb les seves mascotes. Un home li va explicar que a la seva granja de cavalls arribaven autobusos plens de turistes disposats a pagar a canvi de sexe amb els seus animals i a un poble prop de la frontera amb Alemanya, els habitants han detectat l'existència d'un bordell animal. Toma!

Ara els polítics danesos estan estudiant seriosament saber si "la Gallina vella fa bon 'caldo"
A España la 'Cabra de la Legió' seguirà indefensa i ja no parlem dels 'toros de Lidia' que ho seguiran passant fatal (sense conyes)

A Dinamarca no s’avorreixen mai, si no fan 'el ganso' fan galetes ensucrades de mantega (capsa rodona de metall, on la àvia posava els fils i agulles de cosir)


Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares