Entre lladre o un tonto! , by Quim Pedret

Es pot escollir entre ser un lladre o ser un tonto !!...es pot ser polític
Un dels aspectes interessants i curiosos que els casos de corrupció que la majoria dels partits han aportat a la recent història de la democràcia, és la tendència natural dels imputats (investigats), per a desviar l'acusació en tres direccions.....
O culpen a un subordinat, o culpen a un superior, o culpen a algú que ja ha mort.
Si totes aquestes excuses fossin certes, estaríem davant la consolació que en la política molts dels que ara ocupen alts càrrecs de responsabilitat política, són incapaces de governar-les.
Seria el reconeixement de la seva manca de destresa en la selecció de col·laboradors i de la seva ineptitud en el control del que es fa sota les seves ordres.
Un alt (o baix) dignatari polític que s'enfronti davant la Justícia, posiblement es veu davant la tessitura de triar entre que el prenguin per lladre o per tonto i quasi sempre prefereix la segona opció, probablement perquè el robatori està penat per la llei, mentre que la inutilitat solament la castiguen la majoria de mitjans d'informació;
De fet masses politics que han preferit passar per incompetents abans que per corruptes, han renovat els seus càrrecs a les urnes.
Molt bona nit

Comentarios

Entradas populares