Elena Kudry al Celler Espelt de Vilajuïga - 19 Març 2010

Elena Kudry al Celler Espelt de Vilajuïga




Al pasat divendres ,19 de març la disenyadora i creadora russa, establerta a Vilajuïga, Elena Kudry va exposar conjuntament amb l’escultora i ceramista LAIA SEGURA, la fotofrafa figuerenca OLGA REIXACH, i el pintor nort-català OLIVIER MENENDEZ a l’Espai d’Art Celler Espelt de Vilajuïga.

Elena Kudry amb aquesta exposició va mostrar els darres tres cuadres de ‘Las Tradicions i Llejendas de Catalunya’ i així dona per tancada la volta que ha fet per Catalunya amb aquets cuadres. Kudry no descarta fer per la tardor una darrera exposició que podria ser a Roses, Figueres, Barcelona o Perpinyà i poder regalar alguns dels cuadres exposats al public assistent. Kudry ara dedica tot el seu temps a treballar en un projecte literari-pictoric, amb el seu marit Quim Pedret, per el mercat canadenc i nort-americà.
El divendres varem estar companyts de una quasi un centenar d’amics i que varem trobar-nos per xarrar de tot una mica i fer un tastet de vi al Celler Espelt, i poguer veure les darreres creacions dels joves artistes afincats a l’Alt Empordà.

Pujat per El Quim Pedret

Comentarios

Entradas populares