Jordi Sargatal una garantia d'èxit..... pel BulliFundation 1800 i 'picu', by Quim Pedret


Sr. Lector

A tots els que sembla igual la a destrucció del Cap de Creus...
Un espai molt protegit per segons que (no pots anar-hi a pescar amb la mainada amb un parell de canyes a les roques) i si en canvi per ser un anar i venir de cotxes, amb la cantarella de la bona cuina, sembla que hi val tot.
El que em fa vergonya es veure el President de la Diputació amb altres 'autoritats' al capdavant de la foto, penso que hi sobra o potser hi sobren tots
La nostra natura representa molt més que alguns 'panxes contentes' contensts. No sé en que el podem comparar-ho.... potser amb un "Toro de la Vega" ecològic?.... on tot sembla que pot valer, passant per sobre d'altres prohibicions, que aquests mateixos polítics, han posat per els ciutadans normals, aquets que anem a peu.




 
Joan Ball-Llosera a la dreta



Sr. Joan Ball-Llosera

Totalment a favor del projecte de BulliFundation.
Un Parc Natural ha de ser una cosa viva, capaç de millorar la qualitat de vida del territori.

De cap manera es pot acceptar el que fins ara son alguns Parcs Naturals, concebuts com a espais encotillats i reservats per satisfacció d'uns quants, destinats a satisfer en la majoria de vegades interessos ideològics i dogmàtics i que de cap manera s'han d'admetre en l'actual situació que patim a Catalunya.
Endavant el nou Bulli, i felicitats per la iniciativa.


El Sr. Joan Ball-llosera, és el President de la Plataforma Defensem Catalunya




Sr. Lector

Sr. Ball-llosera, quan vostè esmenta els espais reservats per a satisfacció d'uns quants, suposo no es refereix al present, sinó al futur de Cala Montjoi. Oi?
A Catalunya patim i patirem aquestes 'iniciatives tan productives pel país'.
Aquesta plataforma que vostè presideix, perquè no li canvien el nom si us plau?, ja que això no es defensar Catalunya, això és defensar uns interessos particulars, que per més 'inri" i 'conya' ni en català ho escriuen; només cal veure el nom de la Foundation i les pancartes a la galeria fotogràfica, que els seus 'defensors' han escrit a mà. Té delicte!





Et Voila la culluná
 
 
Una imatge molt surrealista. En Jordi Sargatal amb cara de pomes agres



No gràcies Sr. Ball.llosera, la Costa Brava és com és. Ja està prou malmesa, com perquè encara uns quants adinerats nou rics i amb la panxa tipa, facin i desfacin el territori com els hi doni la real gana.

Seguiré donant suport total a la recollida de signatues per acabar amb aquesta fal.làcia de un restaurant, tres parells de gaites i un cuiner a dins de la meva Cala Motjoi

El Sr. Lector, no és President de res, és un ciutadà de peu






Quim Pedret i Rovira


Comentarios

Entradas populares