El Bufons paràsits by Quim Pedret


La vida 'bufona' dels paràsits i inútils socials te d'acabar?

Crec que si, per pebrots i ara mateix


"L'abolició de les monarquies europees és i te de ser una necessitat històrica i un deute social de elits responsables de sostenir-les, incloses les Esglésies i el Vaticà, sostenidors i legitimadors espirituals, doncs representen un passat ple de robatoris de béns públics, guerres europees i dos guerres mundials amb el seu incondicional suport al naixement del feixisme i nazisme a principis del segle XX.


Les monarquies europees són responsables històriques de l'esclavitud, el colonialisme imperial i el brutal capitalisme naixent el qual li donà el fonament classista i social per perpetuar-se en forma hereditària i parasitaria en el poder dels estats.


Per això és il.legal, immoral i fora de tot estat de dret, perquè els seus odiosos privilegis estan per sobre de tot estat nacional i representa un anacronisme en ple segle XXI

Ara, a mes del Iñaki, tenim també a la infanta que també ha estat citada a declarar davant el jutge com imputada el 27 d'abril.


La Fiscalia recorrerà la citació, que podria ajornar-se, suspendre's o revocar-se. Molt lamentable tals suposats privilegis.


El rei esta tocat?, el rei espanyol esta mort? O el rei i cap d'estat de España, serà el seguen en ser visitat a Zarzuela per un jutge? No crec, però el mal ja està fet i aquí rebem tots, inclosos els catalans independentistes i/o republicans, per imperatiu legal, o sigui per pebrots"


Amen

El Quim Pedret
Ciudatà del Principat de Catalunya

Comentarios

Entradas populares