Serem allò que vulguem ser? Quim Pedret


Desprès de les darreres declaracions sospitoses de fer marxa enrere del Govern Mas i les manifestacions de la portaveu de ERC Anna Simó

Escric....Avui dimarts 19 de març del 2013

Estic tip i fart de escoltar: "El que fem és omplir-nos de raons, cara als que ens han de reconèixer com estat"
Això de "omplir-nos de raons" ja comença a cansar i fa pudor. Tenim tres segles de raons, ...així que ja seria hora de la acció. Però.. perquè hi ha tanta por?

L'objectiu de la dreta i ultra dreta és enfonsar en Mas i la CiU sobiranista. Tot s'hi val per crear confusió i fer-lis perdre vots...així només quedaria ERC defensant l'Estat propi. Que ningú se n'adona?
A més, aquest procés és ja imparable o al menys ho tindria de ser, sempre que lluitem per obtenir els reconeixements internacionals que en avalin com a país INDEPENDENT
El mal ritme del actual govern d'Espanya ens està destruïm i malauradament encara hi estem sotmesos. Tenim de anar una mica mes ràpid i lluitar intensament. Aquesta precària situació econòmica i anti-social que suporta el poble català ens te contra les cordes.
Ni la dreta de Madrid, ni la ultradreta espanyola , ni els mitjans afins al regim espanyolista-centralista (inclosos alguns catalans) encara no han entès, ni volen entendre que la voluntat D'independència no es d'en Mas ni es d'ERC, la VOLUNTAT es del poble sobirà de Catalunya.

I Si per redreçar el nostre país, cal declarar l'estat independent català, li prego al President Mas que ho faci,
Si, en Mas ens representa, però si no ho en sap mes o no vol fer.ho, que passi el següent.... i si tots el polítics (siguin qui siguin) sinó en sabeu mes deixeu el pas lliure perquè ho fem els catalans. Es ara potser es el moment del poble?
Tindrem de ser uns millers o milions de catalans que tinguem de sortir al carrer per cantar 'El Segadors' amb la falç a la mà?
Serem el que vulguem ser i ara nomes està ales nostres mans de nosaltres.
Per això reitero el meu parer i el de molts que el millor que es pot fer per a mantenir el estat de benestar a Catalunya, es independitzar-nos ARA MATEIX. Si continuem lligats a Espanya, no hi haurà ni llibertat, ni estat del benestar.
 
Amic Mas, i Anna Simó us dic:
"Per el bé i el futur de Catalunya i de tots el que hi vivim, espero que el projecte engegat pel pacte CiU-ERC vagi endavant. O independents o irrellevants. O sinó tindré de pensar en la inutilitat, la vostra, evidentment.
Cordialment

VISCA CATALUNYA LLIURE
Quim Pedret i Rovira
Ciutadà del Principat de Catalunya







 I deia el poeta.....
Tenim a penes
el que tenim i prou: l'espai d'història
concreta que ens pertoca, i un minúscul
territori per viure-la. Posem-nos
dempeus altra vegada i que se senti
la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

...Potser el secret és que no hi ha secret...
...Potser, també, del poc (o molt)* que tenim ara
no sabem fer-ne l'ús que cal; qui sap!...
...Així s'escriu la història. Saber-ho
no pot sobtar ni decebre ningú.
Miquel Martí i Pol
 
 
Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares