"Quimicullonades" Horaries, by Quim Pedret

"Quimicullonades"

Canvi d'oli (perdó, canvi de hora)
En compliment en el article nº2 del Reial Decret del bla bla bla i demès xorrades, del govern d'Espuña (país de bastants polítics xoriços), l'inici de l'horari d'estiu tindrà lloc avui, o sigui ja el diumengeo sigui a les 2.00 h de la matinada (una hora menys a les Canàries i tres hores mes a Moscou) A Tòquio moltes mes i a Nova Zelanda, ni us ho explico, ja que no m'interessa gens.

O sigui que l'últim diumenge del mes de març comença l'horari d'estiu. L'estiu de veritat encara no comença, inclòs diuen les males llengües, que es possible que amb les retallades, ens saltem l'estiu i passem directament a la tardo, (jo encara tinc fred als peus).

O sigui que si fem un repàs... teim que els rellotges i demes endromines (PC. telefons, ipods, ipuds, ipads i siglots) s'han d'avançar una hora, per tant a les 2 h seran les 3 h, i a les 3h seran les 4h, i a les 5h seran les 6h seran i i i i a les ...a.. a fer punyetesssssss, cony d'hora i sinó no la canvieu i no us aixequeu del llit, millor per vosaltres. Amb la mandra que fot manegar manilles sobre tots les del cotxe Oi?
Jo, igual deixo els rellotges tranquils fins el 27 d'octubre (fora feina i a fer mil parell de punyetes els Reials Decrets dels pebrots)

Amen
 
Quim Pedret i Rovira
Un descarriat

Comentarios

Entradas populares