Cinc finalistes per al VI Terra i Cultura, by Enderrock.cat

Cinc finalistes per al VI Terra i Cultura

Bikimel, Galeas, Projecte Mut, Rusó Salà i Toni Xuclà i Gemma Humet, seleccionats

Enguany es commemora el desè aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol: és per això que l'edició d'enguany del certamen Terra i Cultura (la sisena) serà especial. El 12 de novembre es farà públic el nom del guanyador del premi patrocinat pel Celler Vall Llach en un acte amb les actuacions dels cinc darrers guanyadors.
 
 Foto: Xavier Mercadé 
 

Ja se sap qui són els cinc nous finalistes de la sisena edició del certamen. Són Bikimel, amb la cançó "Llaurant la llera del riu vermell", sobre el poema de Josefa Contijoch; Joan Manuel Galeas amb la musicació del poema "Escola graduada", de Blai Bonet; els eivissencs Projecte Mut amb la cançó "L'hort", sobre uns versos de Marià Villangómez, i Rusó Sala amb l'adaptació "El fill del Golf de Roses", d'Enric Casasses, i la musicació d'Espriu ("Aquesta pau és meva") musicada i interpretada per Toni Xuclà i Gemma Humet.


 El 9 de novembre a Porrera

Aquest és ja el sisè any que s'atorga el Premi Miquel Martí i Pol, i la present edició del certamen coincideix amb l'efemèride del desè aniversari de la mort del poeta. Entre els nombrosos actes que s’han programat arreu del país durant aquest any, l’Ajuntament de Porrera, en el marc de la seva Festa Major, ha decidit fer un homenatge al poeta que va escriure Món Porrera, el proper 9 de novembre. És per això que aprofitant aquest esdeveniment el jurat del Certamen Terra i Cultura es reunirà a Porrera per tal de decidir els guanyadors d’aquest any. Joan Manuel Galeas i la poeta Sílvia Bel seran els protagonistes d'aquest petit acte dins el certamen i en record al poeta.


 Anunci dels guanyadors

El nom del guanyador del Terra i Cultura d'enguany es farà públic en un acte organitzat pel Celler Vall Llach i el Celler de Can Roca, que se celebrarà el dimarts 12 de novembre a les 19 h a la seu de la SGAE de Barcelona. El Premi Miquel Martí i Pol té una dotació econòmica de 5.000 euros, a més d'una obra original de l'escultor Josep Bofill. Durant el vespre hi actuaran els cinc guanyadors de les darreres edicions: Clara Andrés, Sílvia Pérez Cruz, Juan Manuel Galeas, Tomàs de los Santos i Roger Mas. L'acte està obert al públic
 
 
 
 
Pujat per Quim Ona Radio Pedret

Comentarios

Entradas populares