Que si quieres Independencia Catalina?, by Quim Pedret

Cal ser optimistes, amb una mica de sort remuntarem el partit, 'les preguntes' no són tan difícils


QUE SI QUIERES ARROZ CATALINA !!

A tots ens agrada que ens enredin una mica, sobre tot quant anem a comprar, ara si ens toquen la sensibilitat del ‘vull ser lliure' i ens roben, ja emprenya una mica. I a mes tenim de donar per fet que si el polític ens ofereix una cosa ALTU, que ell ja sap que la... tindràs per pebrots.

Sempre es donen gat per llebre, però alguna vegada en podrien donar un conillet, encara que sigui de vellut
O algun amic llanut, creu que les coses que han passat avui no es sabien a 13 hores de la tarda d’avui dijous ‘Toquem els ous Joan, veuràs quin goig que fan’ no les tenien decidides? I tant que ho estaven, decidides i païdes!

Apa ¡
‘Dons tocam els ous Maria i veuràs quina alegria” No recordeu que ja us vaig avisar?

Potser ha semblat això de la pregunta el part de la burra, però al final a sortir i els polítics catalans ens han obsequiat amb la grossa Catalana de Nadal i els innocents d'una ‘tacada’

No volíem pregunta (caldo), dons aquí tenim dues tasses, encara que en Junqueras deia: ‘Vísteme despacio que tengo prisa’, els catalans tindrem d’esperar uns anys per què en dolguin el resultat del que ELLS tenien decidit. Que no recordeu el que va dir el desaparegut Oriol Pujol? 'Convergència no es Independentista' I tenia tota la raó del món
Perquè?

Doncs perquè, ‘Quien avisa no es traïdor, potser senzillament es un avisador i el President Mas ha complert, NO ha enganyat a ningú. El poble català tindrà la darrera paraula (si?)

Part de poble català es va manifestar lliurement a favor de l’Independencia, o mes autonomía o el concert econòmic i l’Agencia Tributaria pròpia. Ara si el Rajoy ho permet (ell ja està d’acord) hi haurà un referèndum (sembla més una quiniela) amb dues preguntes, que donaran un resultat X.

Si aclarim les incògnites i tirem a ser optimistes, veurem que el resultat després de manipular mitjans d’informació i desinformar una mica mes al poble català i amb molta 'Màgia Borràs' i demés collonades, tipus futbol (Barça), o si es ètic o no, fer un caganer de la Moreneta, ens tocara sen optimistes dins d'uns cinc anys (més o menys), ser un alegre i simpàtic Estat Federal dins de les Republiques Sobiranes de la Confederació Ibèrica, altrament dites Celtiberia Show’s i potser ens anomenaram 'Catalonia... is not Spain'
Algú creu o ha cregut seriosament que el President Mas es Independentista declarat? El vareu escoltar el 31 d’agost del 2010 als Matíns de Catalunya Radio, amb el Manel Fuentes, quant va dir que l'Independencia no tocava?
Mesos després d'aquestes declaracions Mas va ser escollit per primera vegada President de la Generalitat. Jo no he somiat, ja que el mateix dia que escoltave al meu President la radio, la mateixa matinada va néixer el meu fill petit i això no es una cosa oblidi així com així.

Que no recordeu al conseller Andreu Mas-Fotut-Colell, que va dir que això de l’Independencia estava enllestit amb una generació? 'Y lo que te rondaré morena' Una generació son 20 anys
Doncs així anirem. Si no temps al temps.

Sort que ja em vaig comprar una bona butaca, que tingués una durada d'uns 300 mes, o molt mes

Mossèn Quim Pedret i Rovira

 Oració Acomiadament i tanco la paradeta

Comentarios

Entradas populares