Artur Mas en el Blog de PALINURO, by Quim Pedret

El Blog de PALINURO
Menuda lección de política de altos vuelos ha dado Artur Mas a todo el mundo. 
Ya quisiéramos tener en España alguien de esta categoría, alguien capaz de diseñar una salida de este calibre al lío catalán, encauzarlo y poner de nuevo la máquina en movimiento con la elegancia de quitarse del medio. 
Alguien capaz de explicar el asunto en catalán, español, inglés y francés, a diferencia del pobre hombre de La Moncloa, que no sabe ni expresarse en su lengua. 
Y alguien capaz de recuperar el movimiento, a toda velocidad y con garantías de estabilidad para llevar a cabo su programa porque, además, ha aniquilado a la CUP......
Su artículo en elMón.cat (fragment).
Se'n va, però es queda" de Ramón Cotarelo
Un pas al costat és un pas endavant. Un president en funcions és un president permanent. 
Un expresident és un president que es fa a ell mateix.
"De Mas es dirà que va ser ell qui va saber posar el país per davant del seu partit i de la seva persona, entenent pel país, la gent que l'habita"
D'ell es dirà que va posar el procés en marxa, ho va sostenir contra els atacs, va ser processat per aquest procés i el va salvar quan ho necessitava sabent que fent renúncia a allò formal salvaguardava allò material i essencial.
Mas no abandona la política, queda com a expresident i, per si algú dubta de l'abast de les seves paraules, ha aclarit que les competències de l'expresident les decidiria ell mateix. 
Deixa oberta la porta a la possibilitat de presentar-se a les properes eleccions com a legítim aspirant a ser el primer president de la República catalana, de la qual ja ho és in pectore des d'avui.! 

Ramon Cotarelo

Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares