L'estratègia de Artur Mas ha estat brillant, by Quim Pedret

"Quimicullunades"
Són ganes de complicar-se la vida

Admeto que fer articles llarguíssims, com el d'avui, una mena de pamflet que semblava 'un rosari més llarg que un dia sense pa', a la Vanguardia, on han escrit tota mena d'explicacions del perquè de tot plegat, pot fer patxoca...era 'droga dura' i potser lluieix molt, però cansa molt.

Que si gira, que si tomba i que si les negociacions de darrera hora varen ser a Palau, o varen ser al Bar de la cantonada i altres 'orgues i més flautes' i tot plegat, com deia, sembla que dóna més prestigi a l'autor i de passada a l'inútil del Querol, però sempre a la fi és el lector que s'avorreix i no passa de la segona línia i fot el diari per la finestra. 
Collons, si tot és molt més senzill !
Mireu, en quatre paraules està tot dit. Ep! altra cosa és que hi esteu més d'acord o menys amb Artur Mas i els seus cinc anys al davant de la 'Gene'

Mas NO és President
En Puigdemont Sí.
(cullunada, però certa)

L'Artur ha estat molt llest amb el seu 'saltiró' al costat:
Per què?
- Ha evitat unes eleccions, que clarament haguessin perjudicat al seu partit o l'ensorren de pet.
   - Ha col·locat al seu partit a la presidència en la Generalitat, Puigdemont és de Convergència (o no?) i poden amb altres adeptes seguin "remenant les cireretes"
   - El màrtir per la causa independentista serà en Mas (això si ja no ho és ara), i ha estat el gran sacrificat per menjar gripaus i rebre òsties, i damunt l'opinió pública s'ho empassa i possiblement amb raó.
   - ERC ha perdut molt protagonisme. Junqueras segueix essent el segon. Mai CDC l'ha volgut a ERC a dins de CAP govern, junts pel si, si. Ves per on! Ja ho va dir aquell: "Hermanos si, pero no primos"
   - Mas ha afeblit a la CUP
   - Mas guanya temps... uns divuit mesos o ja veurem.... per reinventar-se ell i el seu partit, sempre que l'exconseller Germà Godó i d'altres crítics el deixen fer, sempre en benefici del seu home de confiança en Jordi Turull (el millor que té al seu costat)
  - Tornarà en Mas? Clar que sí!

Resumint: l'estratègia de Mas ha estat brillant.
Altra cosa és que hi esteu d'acord o no i encara estem fent números i cabòries sobre la inutilitat de la CUP, cabòries que només estan en la nostra imaginació.

No hi doneu més voltes, no paga la pena.

Ens veiem

Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares