27 de setembre, eleccions, by Quim Pedret

 Avui, el món està pendent de nosaltres!

Votar?, molts ja ho heu fet

Els independentistes de convicció somien en ampliar el gran devessall d'il·lusions per demanar una Catalunya renovada i per fi lliure d'Espanya espanyol.
S'aixequeran tots del lllis de fer la migdiada per anar a votar, com deia el meu estimat Georges Brassens? Esperem que SI (JUNTS PEL SI) shshsh
Amb una victòria de les candidatures per la independència, no tindrem una declaració d'independència, però haurem fet el gran pas. I això és molt.
Si es compleixen els millors pronòstics, a partir del dilluns caldrà començar a formar la composició del nou govern i el seu president
D'aquí a tres hores, sempre que no hi hagi un terratrèmol polític advers als interessos independentistes, hi haurà una explosió d'il·lusió i d'alegria d'una població entusiasmada que te d'arribar a tothom.
La esperada victòria i les copes de cava han de transformar-se en la total confiança en les decisions que prengui el govern que surti de les urnes.
Esperem que la majoria dels catalans decidim si realment volem ser ciutadans de ple dret, dins d'una nació sobirana i lliure.
El Quim
Avui, el món està pendent de nosaltres!

Quim Pedret

Comentarios

Entradas populares