No tot era una broma!, by Quim Pedret

Per ells, tot era una broma!
Diuen tantes coses, que ja no saben que dir!
No eren unes eleccions autonòmiques? I Rajoy ha acabat plorant! Sembla que al final li veuen les orelles a la cua.. En fi... Decidiran les urnes.
Anem a veure.

Si jo fos, un aferri'm defensor d'impedir que es realitzés una consulta a Catalunya, estaria cabrejat com un 'micu' amb el que està fent el govern del 'Partido Popular'.

Ells diuen que no es pot fer una consulta a Catalunya, perquè la Constitució ho impedeix i és il·legal, però resulta que estan portant una consulta als líders europeus i amb mig món (que els importa una bleda) i que no tenen res a veure amb el que es viu aquí, ja que la majoria de països diuen que és un tema intern espanyol.

És un símptoma de la precarietat institucional espanyola en la qual es troba el país buscant solucions externes sobre un assumpte clarament intern. No havien dit que era tan ximple i senzill el problema dels catalans?
Ara la patata calenta l'han passada presumptament als bancs i als empresaris

Diuen que estan oberts al diàleg, i mentre neguen qualsevol possibilitat de seure i conversar amb les institucions catalanes.

Aquests són els polítics que governen a Madrid, per sort nostra.
Els debats sobre si Catalunya estarà dins, fora o enmig de la Unió Europea són ja patètics, i manipulats i virtualment donen al ‘deslleial’ (per ells, clar) President de la Generalitat Artur Mas, una gran dimensió que igual per a ells en principi no tènia i era un de mena de broma i que a una colla de catalans se'ls havia despertat la vena més independentista, però ells ho han fet fan cada dia molt millor. 

Gràcies
A la vegada Espanya aplica les lleis internes per oportunisme i amb incapacitat i ‘fabriquen’ pel Constitucional modificacions a tota urgència.
Improvisen legislacions sobre la marxa i el govern Rajoy no manté una posició d'unitat. Ni són capaços de fer política per frenar (segons ells) a un grup minoritari (Junts pel Si) que amb presumpta deslleialtat, serà de ben segur el factor inicial d'un important canvi constitucional a la Península
.
Després vindran els seus laments i ja serà tard, perquè potser ja serem senzillament ‘uns bons veïns’ 
El govern de Rajoy té la seva màxima i es diu ineptitud i és total. Aquesta és la casta espanyola!
Un govern de Castañuelas y Panderetas, o dit més clar, bastants són hereus i residus del millor franquisme, que ho va 'deixar tot lligat'. O també era una broma?. No sé

Moltes gràcies 'amics'!
Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares