"L'endemà.. el gra al cul els ha rebentat", by Quim Pedret

"L'endemà.. el gra al cul els ha rebentat"

El fet de votar massivament a 'Junts Pel Sí' i treure una 'suficient quasi majoria' (ufff), hem assegurat que una nova revolució comença amb ganes, convenciment i potencia. Esperem que s'entengui i no 'rebentin a Madrid' Sinó pitjor per ells, això no s'atura
Però que passarà amb Europa? Quina serà la seva reacció (o les diferents reaccions) Que ens podem esperar?


Com deia de España ja ho sabem, no esperem quasi res... D'aquí a tres mesos, li direm adéu al 'Partido Popular' (bon vent i barca nova) Passarà a millor vida com Unió Democràtica
Amb una gran majoria parlamentària, Europa sap que a Catalunya ja ha començat el període de separació d'Espanya i que volem negociar amb Europa la permanència a la UE.
i s'haurà acabat el fet de sentir de Brussel·les i de totes les cancelleries la seva comoditat de rentar-se les mans dient, que Catalunya és un problema intern espanyol.


L'incòmode gra de pus al cul dels unionistes, la dreta rancia europea (molta), i els torracollons i 'palmeros', ja ha rebentat i ara aquell gra ja no pot seguir sent ignorat. Ara tots plegats tenen uns altres grans i aquets son sortits d'unes urnes legals.


Esperem i veurem



Quim Pedret

Comentarios

Entradas populares