Jordi Pujol va enganyar al 'El Follonero', by Quim Pedret

Jordi Évole diu que va ser "enganyat" per Pujol

Amb aquest tipus d'afirmacions perd credibilitat i comença a enfonsar-se la seva coartada de "periodista independent i compromès amb la veritat" que alguns encara li compren. Per tant, l'entrevista - un massatge a Jordi Pujol, va ser una farsa, i un mentider. El primer tret d'una persona intel·ligent és no prendre als altres per idiotes. Probablemen...t és un cretí. Si, una mena de cretí amb categoria de general, és a dir, un cretí que viu a costa de molts uns altres encara més cretins que ell.
 
Encara hi ha per la xarxa una de les seves 'entrevistes nyap' (per a vergonya seva, si la tingués, i conyes en general de la societat mitjanament informada), que fa a un presumpte ciutadà alemany, que ens explicava, no sé si com una bondat o com una maldat, que a Alemanya els inspectors d'hisenda controlaven la suma de les almoines de cada pidolaire i la hi descomptaven de la pensió. Té conya!!
Jo, de no estar assegut m'hauria caigut i fracturat la pelvis per diversos llocs. La dentadura postissa em va saltar a terra de la 'rissa tonta'
 
Imagino que tot el que diu el Jordi Evole, va en la mateixa ona sensacionalista, basada en el principi dels qui parlen per cretins amb un cervell per porta gravat: "Mai permetis que la veritat et foti la teva notícia"

Jordi Évole mai m'agradat.... Jordi, estàs molt millor callat, com la verdulera Pilar Rahola
 
 
 
 
Quim Pedret i Rovira

Comentarios

Entradas populares